Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Just nu erbjuder vi enbart akut tandvård

På grund av rådande materialbrist med anledning av covid-19 är vår verksamhet tillfälligt begränsad till akut tandvård på utvalda kliniker runt om i Skåne. Vi kommer att kontakta dig som har en tid hos oss för att boka om den. Vi bokar om två veckor i taget. Så snart vi har material återgår vi till ordinarie verksamhet.

Om du är i behov av akut tandvård kan du kontakta vår kundservice på 0771-55 88 00 för att boka en tid.

Har du övriga frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik.

Ny klinik invigd i Bunkeflostrand

3 maj, 2017

Folktandvården Skånes nya klinik på Klagshamnsvägen 60 i Bunkeflostrand har invigts.

Den nya kliniken finns på samma adress som tidigare men i en helt ny byggnad. Lokalerna har förvandlats till supermoderna, ljusa och välkomnade lokaler med åtta behandlingsrum.

- Vår klinik är belägen i ett expansivt område med många nyinflyttade och vi har därför utökat vår verksamhet med tre extra behandlingsrum, för att kunna välkomna alla kunder i området. Våra behandlingsrum är av högsta standard och har ny, modern utrustning, berättar klinikchef Lisbeth Möller.

För att öka tillgängligheten har öppettiderna förbättrats. Måndag till torsdag är det öppet till 18.30 och på fredagar till 17.00.

Kontaktuppgifter till åra kliniker