Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Just nu erbjuder vi enbart akut tandvård

På grund av rådande materialbrist med anledning av covid-19 är vår verksamhet tillfälligt begränsad till akut tandvård på utvalda kliniker runt om i Skåne. Vi kommer att kontakta dig som har en tid hos oss för att boka om den. Vi bokar om två veckor i taget. Så snart vi har material återgår vi till ordinarie verksamhet.

Om du är i behov av akut tandvård kan du kontakta vår kundservice på 0771-55 88 00 för att boka en tid.

Har du övriga frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik.

Vinnande tandhygienist- och tandläkarteam

12 juni, 2017

Varje år välkomnar vi tandhygienist- och tandläkarstudenter som gör sin verksamhetsförlagda utbildning (VFU) hos oss. Årligen delar vi ut priset "Årets VFU-team" i samarbete med Tandvårdshögskolan i Malmö. Nu är 2017 års vinnande team korade.

Årets VFU-pris2017 års tandhygienistteam är Ismail (handledare) och Marine (student) och tandläkarteam Adam (handledare) och Joy (student).

Syftet med priset är att uppmuntra kreativa och kunskapsbreddande samarbeten mellan student, handledare och klinik.

- Adams styrka som handledare är att han var så otroligt bra på att dela med sig av sin kunskap och erfarenheter. Han pushade och lät mig växa, berättar Joy. Det betydde mycket.

- Det bästa med Ismail, upplevde Marine, var att han förstod mig direkt och jag honom.