Logotype för print
30 augusti, 2021

Folktandvården Skåne i Landskrona flyttar till nytt attraktivt läge

Folktandvården Skåne i Landskrona flyttar till attraktivt läge nära tågstationen. Flytten från klinikerna på Pjäsgatan och Sturegatan till en gemensam toppmodern klinik vid Järvgatan är planerad till 2023.

- Vi är glada att under 2023 kunna välkomna nuvarande och framtida patienter till en toppmodern klinik. Nu ökar vi tillgängligheten genom att finnas på en plats med goda kommunikationsmöjligheter. Här passerar många Landskronabor och skånska pendlare dagligen, säger Tatjana Jankovic, klinikchef för Folktandvården Skåne i Landskrona.

Den 1 000 kvadratmeter stora kliniken vid Järvgatan kommer att ligga på bottenvåningen och beräknas få 16 behandlingsrum, där två av rummen kommer att bli anpassade för barn. Kliniken kommer också ha Tandborsten, där barn och föräldrar får råd kring munhälsa och kost. Inflyttning i den nya kliniken är planerad till 2023.

- Jag och mina medarbetare på Pjäsgatan och Sturegatan ser mycket fram emot att flytta till en gemensam stor och modern klinik i Landskrona. Nu samlar vi kompetenserna under ett tak, säger Tatjana Jankovic.

Folktandvården Skåne har, genom Regionfastigheter, tecknat ett 15-årigt hyresavtal med fastighetsägaren.

För mer information om kliniken vid Järvgatan, vänligen kontakta:

Tatjana Jankovic, klinikchef för Folktandvården Skåne i Landskrona 0418-65 16 63

Pressansvarig på Folktandvården Skåne: Karin Hartley 046-275 90 08