Logotype för print
26 januari, 2022

Folktandvården Skåne i Arlöv flyttar till nya stationsområdet

Folktandvården Skånes klinik i Arlöv flyttar till attraktivt läge intill tågstationen i Burlöv. Flytten till det nybyggda kvarteret Hanna är planerad till 2024.

- Vi är glada att under 2024 kunna välkomna nuvarande och framtida patienter till vår nya klinik vid stationsområdet. Nu ökar vi tillgängligheten genom att finnas på en plats med goda kommunikationsmöjligheter. Här passerar många skåningar dagligen, säger Ines Mirazovic, klinikchef för Folktandvården Skåne i Arlöv.

Den 844 kvadratmeter stora kliniken kommer att ligga på andra våningen och beräknas få 10 behandlingsrum. Kliniken kommer också ha Tandborsten, där barn och föräldrar får råd kring munhälsa och kost.

Folktandvården Skåne har, genom Regionfastigheter, tecknat ett 15-årigt hyresavtal med fastighetsägaren Trianon. Inflyttning i den nya kliniken är planerad till 2024.

- Jag och mina medarbetare på kliniken i Arlöv ser mycket fram emot att flytta till en toppmodern klinik med tågstationen som närmsta granne, säger Ines Mirazovic.

Illustration: Fojab