Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Nyhetsarkiv

Pressansvarig

Telefon: 046-275 90 08
press@folktandvardenskane.se

Efter kontorstid kan du kontakta Region Skånes pressjour på tfn: 044-309 39 77

Välkommen att besöka vårt pressrum på Mynewsdesk

December

21 december, 2015

Fortsatt bra hygienarbete

Folktandvården Skåne nådde i höstens mätning 82 procent följsamhet till de basala hygienrutinerna och klädreglerna och har därmed uppfyllt årets mål.

20 december, 2015

Njut av helgens godheter utan att ta knäck på tänderna

Julen är en tid då vi kanske unnar oss lite extra av det goda. Det är också en tid då många tänder utsätts för större påfrestningar än vanligt. Folktandvården Skåne tipsar om hur du kan äta knäcken och dricka musten utan att behöva oroa dig för hål i tänderna.

November

9 november, 2015

Martin Janda - dubbel pristagare

Martin Janda, specialisttandläkare på oral protetik, tar hem två priser på den Odontologiska Riksstämman i Göteborg. Sveriges Tandläkarförbund och Forsbergs Dentals stipendiefond delade ut priserna den 12-13 november.

Oktober

28 oktober, 2015

Satsning på digitala avtryck

Folktandvården Skåne tar ännu ett steg in i den digitala världen. Inom en snar framtid finns digitala avtrycksmaskiner på Folktandvården Skånes allmän- och specialistkliniker.

September

23 september, 2015

Känd modedesigner klär Folktandvården Skåne

Skånebaserade kläddesignern Helle Robertson har fått i uppdrag att ta fram nya arbetskläder som ett led i Folktandvården Skånes nya varumärkesprofilering.

Mars

26 mars, 2015

Tio års miljöcertifiering

Folktandvården Skånes årliga miljörevision har godkänts av företaget SP. Sedan april 2005 är hela Folktandvården Skåne miljöcertifierad enligt ISO 14 001.

19 mars, 2015

Positivt första år som bolag

Folktandvården Skånes resultatutveckling för 2014 var mycket positiv och översteg målen. Omsättningen uppgick till 1084,6 miljoner kronor och rörelseresultatet före bokslutsdispositioner blev 74,4 miljoner kronor.

Februari

11 februari, 2015

Många unga i Tollarp utan karies

Folktandvården Skånes barn och ungdomar i Tollarp har god tandhälsa. Ohälsotalet, det vill säga antalet nya tänder med hål som behöver lagas, är 0,21 hos de unga kunderna.