Varför välja oss

Vi är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med fler än 1 500 kollegor. Tillsammans jobbar vi för leenden för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden. Varmt välkommen till oss!

Lediga jobb

Vi hjälper dig att växa och vidareutvecklas under hela din karriär 

Det finns många fördelar med att jobba hos oss. Möjligheterna till vidareutveckling, karriär och att ta del av forskning i världsklass är bara några exempel. Nedan kan du läsa mer om varför du ska välja oss.

Nöjda och stolta medarbetare

Grafik 9 av 10

Nio av tio medarbetare är stolta över att jobba på Folktandvården Skåne. Det visar vår senaste medarbetarundersökning.

Vi är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med fler än 1 500 kollegor. Tillsammans jobbar vi för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden.

Vårt erbjudande till dig

Stora utvecklingsmöjligheter

Hos oss får du chansen att växa under hela din karriär och bli ditt bästa yrkes-jag.

Folktandvården Skåne Academy är vårt program för kompetensutveckling. Här kan du vidareutbilda dig under hela din karriär. Det finns en mängd odontologiska kurser och utbildningar att välja mellan.

Ett annat sätt att utvecklas är att delta i något utvecklingsprojekt. De kan handla om hur vi skapar bäst tillgänglighet för våra kunder, digitalisering eller att utveckla nya arbetssätt. För dig som vill bedriva ett eget forskningsprojekt, kan du varje år ansöka om medel för detta.

Läs mer om utvecklings- och karriärmöjligheter

Folktandvården Skåne bedriver specialistutbildning och specialisttjänstgöring inom sex olika specialistområden. Som ST-tandläkare hos Folktandvården Skåne blir du en del av framtidens spetskompetens inom tandvård.

Läs mer om ST-utbildning

Stor trygghet

Vi gör allt vi kan för att du ska kunna förena arbetsliv och privatliv, för att vi tror att när privatlivet känns tryggt så känner du dig också tryggare på jobbet.

Vi har kollektivavtal och betalar varje månad in till din tjänstepension. Vi erbjuder företagshälsovård och ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom lönetillägg vid föräldraledighet eller längre sjukskrivning.

Läs mer om förmåner

Stor variation

Folktandvården Skåne har över en miljon besökare varje år. Hos oss kan du se fram emot en varierande vardag!

Stor gemenskap

Med många kollegor blir du en del av en stor gemenskap. Tillsammans ser vi till att skapa en miljö där alla kan ha en bra dag. Och där alla utvecklas.

Stor kunskapsarena

Hos oss får du ta del av det senaste inom din profession, och bedriva egen forskning om du vill det. Och bäst av allt, du kan påverka framtidens tandvård och samhällsutvecklingen i Skåne och i Sverige.

Läs mer om forskning och utveckling