Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Är du i behov av tandvård?

Just nu genomför vi enbart akut tandvård och planerade behandlingar.

Om du har akuta besvär kontaktar du någon av våra kliniker eller vår kundservice på 0771-55 88 00 för att boka en tid.
Telefontid måndag - fredag kl. 07.30 - 16.00. Övriga tider kontakta 0771-16 01 70 eller 1177.

Har du övriga frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik.

Martin Janda - dubbel pristagare

9 november, 2015

Martin Janda, specialisttandläkare på oral protetik, tar hem två priser på den Odontologiska Riksstämman i Göteborg. Sveriges Tandläkarförbund och Forsbergs Dentals stipendiefond delade ut priserna den 12-13 november.

Martin Janda, specialisttandläkare på oral protetik i Folktandvården SkånePriserna Martin Janda har vunnit är Föreläsarstipendiet 2015 och Forsbergs Dentals stipendiefond. I motiveringen står det att han vunnit dem för sin gedigna kunskap och erfarenhet samt lusten att dela med sig av den och för sitt engagemang att inspirera kollegor att utvecklas.

Martins föreläsningar handlar bland annat om implantatkomplikationer och kliniska, praktiska tips vid protetisk behandling och i en av motiveringarna står det att en föreläsning med Martin har inga döda stunder.

- Att vinna två priser är fantastiskt roligt och hedrande. I mina föreläsningar använder jag mycket humor och är frikostig med skämt. Många av mina bilder ställer en direkt fråga till lyssnarna, vilket får dem att tänka till. Jag försöker också förenkla budskapet så mycket som möjligt och använder hellre bild än text, säger Martin Janda.