Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Nu finns vi på Väla.

6 juli, 2016

Folktandvården Skåne har öppnat klinik på Väla centrum i Helsingborg. Välkommen till en tandklinik med generösa öppettider och hög service.

Väla centrum- Det är spännande. Etableringen gör oss mer synliga och det blir enkelt att bara komma förbi, säger Anja Delander, klinikchef på Folktandvården Skåne.

Kliniken i Ödåkra har flyttat till framtidens tandvård på köpcentret i Väla, Helsingborg. Resultatet av ombyggnadsarbetet av den gamla sängbutiken mitt emot Ikea är supermoderna, ljusa och välkomnade tandvårdslokaler.

- Det är ett pilotprojekt inom Folktandvården Skåne där vi satsar på att öka tillgängligheten, både genom placeringen men även med förbättrade öppettider, säger Anja Delander.

- Det ska vara enkelt att hitta hit och lätt att kombinera besöket med andra ärenden.

Till en början kommer tre tandläkare och lika många tandhygienister att arbeta på den nya mottagningen tillsammans med sju tandsköterskor men lokalerna är byggda för att kunna växa i ytterligare.

- Vi tror att våra nuvarande kunder följer med men hoppas så klart också på många nya. Alla är välkomna, säger Anja Delander.

Folktandvården Skånes etablering på Väla välkomnas givetvis av fastighetsägaren Skandia Fastigheter och centrumchefen Niklas Blonér.

- Det är fantastiskt roligt. Lokalerna blir jättefina och jag tror att detta bara är början på olika servicefunktioner som flyttar till Väla, säger Blonér.

- Hela idén med "one-stop-shop" som vi jobbar med är ju att man ska klara av alla sina ärenden - på en och samma plats.

Etableringen på Väla Centrum är en av flera viktiga satsningar Folktandvården Skåne gör inför framtiden.

- Att vara kunskapsledande, ha ett bra kundbemötande i kombination med konkurrenskraftiga priser är framgångsfaktorerna, konstaterar Marika Qvist, vd för Folktandvården Skåne.

Välkommen att kontakta kliniken och boka tid på 042-406 71 60.