Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Just nu erbjuder vi enbart akut tandvård

På grund av rådande materialbrist med anledning av covid-19 är vår verksamhet tillfälligt begränsad till akut tandvård på utvalda kliniker runt om i Skåne. Vi kommer att kontakta dig som har en tid hos oss för att boka om den. Vi bokar om två veckor i taget. Så snart vi har material återgår vi till ordinarie verksamhet.

Om du är i behov av akut tandvård kan du kontakta vår kundservice på 0771-55 88 00 för att boka en tid.

Har du övriga frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik.

Tre glada tjejer ler

Frisktandvård - ett smart tips till dig som fyller 20

11 januari, 2016

Abonnera på leenden. Med Frisktandvård - tandvård till fast pris.

Det år du fyller 20 börjar du betala för dina besök hos tandvården. Glömmer du tänderna för länge kan de bli dyra att fixa till. Men det finns ett smart sätt att slippa oväntade kostnader. Vi kallar det Frisktandvård.

Ett leende som varar. I tre år.

Med Frisktandvård får du regelbunden tandvård till fast pris. Och kan känna dig trygg om något oväntat händer med dina tänder. Regelbundna undersökningar, laga hål, dra ut en tand, akuttandvård och gå till tandhygienist, allt detta ingår i Frisktandvård.

Och så får du koll på pengarna. Du slipper drabbas av plötsliga och ovälkomna kostnader om du till exempel skulle råka bita av en tand.

Frisktandvård fungerar som ett abonnemang. För dina tänder och ditt leende. Vill du också abonnera på leenden? Välkommen att kontakta en av våra kliniker. Läs mer om Frisktandvård här.