Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Är du i behov av tandvård?

Just nu genomför vi enbart akut tandvård och planerade behandlingar.

Om du har akuta besvär kontaktar du någon av våra kliniker eller vår kundservice på 0771-55 88 00 för att boka en tid.
Telefontid måndag - fredag kl. 07.30 - 16.00. Övriga tider kontakta 0771-16 01 70 eller 1177.

Har du övriga frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik.

Sjukhustandvårdsklinik i Lund invigd

30 mars, 2016

Sjukhustandvårdens nya lokaler i Lund är invigd. Den nya kliniken är speciellt anpassad för att möta patienter med speciella behov och svårare medicinska tillstånd.

Sjukhustandvården i LundSjukhustandvården är en särskilt anpassad verksamhet för patienter som har svårare kroniska sjukdomar, varit med om olycksfall eller har andra medicinska behov. Både lokalerna och kollegornas kompetens är anpassade för att tillgodose dessa patienters behov.

- Vi är jättenöjda med våra nya och välkomnande lokaler. De ligger på markplan, vilket är bra då många av våra patienter kommer hit i rullstol eller sjuksäng och behöver utrymme, berättar Gunilla Sörnmo, klinikchef.

I höstas tog Folktandvården Skåne över regin för sjukhustandvården i Lund som tidigare var en del av Region Skåne. Verksamheten i Lund flyttade vi till nya lokaler som renoverades för att passa Folktandvården Skånes helt nya inredningskoncept.

Sjukhustandvården i Lund ligger på Lasarettsgatan 7.