Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Sjukhustandvårdsklinik i Lund invigd

30 mars, 2016

Sjukhustandvårdens nya lokaler i Lund är invigd. Den nya kliniken är speciellt anpassad för att möta patienter med speciella behov och svårare medicinska tillstånd.

Sjukhustandvården i LundSjukhustandvården är en särskilt anpassad verksamhet för patienter som har svårare kroniska sjukdomar, varit med om olycksfall eller har andra medicinska behov. Både lokalerna och kollegornas kompetens är anpassade för att tillgodose dessa patienters behov.

- Vi är jättenöjda med våra nya och välkomnande lokaler. De ligger på markplan, vilket är bra då många av våra patienter kommer hit i rullstol eller sjuksäng och behöver utrymme, berättar Gunilla Sörnmo, klinikchef.

I höstas tog Folktandvården Skåne över regin för sjukhustandvården i Lund som tidigare var en del av Region Skåne. Verksamheten i Lund flyttade vi till nya lokaler som renoverades för att passa Folktandvården Skånes helt nya inredningskoncept.

Sjukhustandvården i Lund ligger på Lasarettsgatan 7.