Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Just nu erbjuder vi enbart akut tandvård

På grund av rådande materialbrist med anledning av covid-19 är vår verksamhet tillfälligt begränsad till akut tandvård på utvalda kliniker runt om i Skåne. Vi kommer att kontakta dig som har en tid hos oss för att boka om den. Vi bokar om två veckor i taget. Så snart vi har material återgår vi till ordinarie verksamhet.

Om du är i behov av akut tandvård kan du kontakta vår kundservice på 0771-55 88 00 för att boka en tid.

Har du övriga frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik.

Vår nya klinik på Väla invigd.

13 september, 2016

Ett helt unikt koncept, det första i Sverige och en modell för framtidens tandvård. Klinik öppnade dörrarna i slutet av juni och är redan en stor succé.

Väla centrumSedan verksamheten tjuvstartade vid midsommar har gensvaret varit fantastiskt och etableringen på Väla Centrum har fått stor uppmärksamhet.

Den gamla sängbutiken mitt emot Ikea är förvandlad till supermoderna, ljusa och välkomnade lokaler med en öppen planlösning.

- Det är ett pilotprojekt inom Folktandvården Skåne där vi bland annat satsat på att öka tillgängligheten, både genom placeringen men även med förbättrade öppettider, säger Anja Delander, klinikchef.

- Och vi märker redan resultat. Vi har fått många nya kunder från Välas hela upptagningsområde och massor av beröm för att man kan gå till tandläkaren, både på kvällar och helger.

I dag arbetar tre tandläkare och lika många tandhygienister på den nya mottagningen tillsammans med sju tandsköterskor. Lokalerna är dock byggda för att kunna växa i och rekryteringen av ytterligare medarbetare har redan påbörjats.

Etableringen på Väla Centrum är en av flera viktiga satsningar för Folktandvården Skåne inför framtiden.

- Att vara kunskapsledande, ha ett bra kundbemötande i kombination med konkurrenskraftiga priser är framgångsfaktorerna, konstaterar Marika Qvist, vd för Folktandvården Skåne.