Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Folktandvården i Almedalen

2 juli, 2018

Första veckan i juli är det återigen dags för almedalsveckan i Visby. Där träffas politiker, organisationer och allmänheten för att diskutera, få kunskap och inhämta inspiration. Som vanligt står det personliga mötet i fokus och Folktandvården kommer självklart att finnas på plats för att prata om hur vi kan stärka Folktandvården i Sverige.

Folktandvården träffar politiker, myndighetspersoner och andra organisationer för att ge vår bild om hur vår verksamhet ser ut, vilka utmaningar som ligger framför oss och vad som behövs för att Sveriges befolkning ska fortsätta att ha en munhälsa i världsklass.

Almedalen

Folktandvården Sverige representeras på plats av Gunilla Swanholm, tandvårdsdirektör Folktandvården Uppsala län, Göran Stegersjö tandvårdsdirektör Folktandvården Region Örebro län, Anna Carin Dahlgren, tandvårdsdirektör Folktandvården Östergötland, Bent Petersen, ordförande Sveriges folktandvårdsförening.