Logotype för print
20 september, 2018

Ny stor tandvårdsklinik centralt i Malmö

Folktandvården Skåne har öppnat upp portarna - vid Värnhemstorget, på Östra Förstadsgatan. Flytten innebär större lokaler och fler behandlingsrum.

Ny klinik vid VärnhemstorgetDet är kliniken på Kirseberg som har flyttat till helt nya, moderna och bättre anpassade lokaler med centralt läge. Antalet behandlingsrum har utökats från fyra till tio, vilket innebär ökad tillgänglighet för Malmöborna.

- Med fler behandlingsrum, utökade öppettider och smarta arbetssätt kan vi ta emot kunder snabbare, både akut och planerat. Vi har även köpt in toppmodern utrustning i alla rummen, säger klinikchef Maria Mathioudaki.

Den nya kliniken ligger nära buss-och tågförbindelser och är belägen mitt bland nöje, samhällsservice och handel. 

- Etableringen vid Värnhem, nära Entré, gör oss mer synliga och det blir enkelt att bara komma förbi. Det centrala läget gör det lätt att kombinera ett tandvårdsbesök med andra ärenden.

Medarbetarnas breda kompetens bidrar till att man kan kombinera modern tandvård med hög servicenivå.

- Hos oss arbetar erfarna och kunniga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som utför alla typer av tandvård, som till exempel komplicerade rotbehandlingar och implantat.

Kliniken på Östra Förstadsgatan ligger centralt vid Värnhemstorget. Ingången är bredvid Apoteket, mittemot busstationen. Det finns goda parkeringsmöjligheter, i Entrés garage kan man parkera gratis i två timmar. Öppettiderna är 7-19 måndag till tisdag och 7-17 onsdag till fredag och det finns möjlighet att själv boka och hantera tider på webben.

Ny klinik vid Värnhemstorget