Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På Folktandvården Skånes webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator.

Just nu erbjuder vi enbart akut tandvård

På grund av rådande materialbrist med anledning av covid-19 är vår verksamhet tillfälligt begränsad till akut tandvård på utvalda kliniker runt om i Skåne. Vi kommer att kontakta dig som har en tid hos oss för att boka om den. Vi bokar om två veckor i taget. Så snart vi har material återgår vi till ordinarie verksamhet.

Om du är i behov av akut tandvård kan du kontakta vår kundservice på 0771-55 88 00 för att boka en tid.

Har du övriga frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik.

Earth Hour - tillsammans för klimatet

18 mars, 2016

På lördag den 19 mars är det Earth Hour - väldens största manifestation för klimatet. Du kan också delta genom att släcka ljuset en timme mellan 20:30-21:30.

Earth Hour - tillsammans för miljönFör Folktandvården Skåne är miljöfrågor jätteviktiga.

En långsiktigt hållbar utveckling är ledstjärnan i dagliga vårt arbete. Folktandvården Skåne arbetar aktivt med miljöfrågor och erbjuder en hälsofrämjande och miljöanpassad tandvård med kunden i fokus.

Miljöperspektivet genomsyrar hela verksamheten och det främsta miljömålet är arbetet med tandhälsan. En bra tandhälsa innebär att färre kemikalier och engångsmaterial behöver användas.

Alla våra kliniker är självklart miljöcertifierade.

Läs gärna mer om vårt miljöarbete

Läs mer om Earth Hour