Tjejer fikar och skrattar

Introduktionsprogram

För oss är det viktigt att du som nyanställd får en bra introduktion till ditt nya jobb. Därför har vi ett introduktionsprogram som stöttar dig under ditt första år på Folktandvården Skåne. Allt för att ge dig en så bra start som möjligt.

Vårt introduktionsprogram innehåller:

  • Mentorskap - alla nya kollegor erbjuds en mentor som har till uppgift att guida och stötta. Som nyutexaminerad tandläkare erbjuds du mentorskap under hela ditt första anställningsår. Mentorskapet följer ett mentorsår där du som ny får mer stöd i början av din anställning, för att i slutet av året vara med självgående.
  • Introduktion på kliniken - en stor del av introduktionen får du på kliniken av din klinikchef, kliniksamordnare och kollegor.
  • Introduktionsdag - en heldag där du får en helhetsbild av Folktandvården Skåne som organisation och verksamhet och även en möjlighet att träffa andra nya kollegor.
  • Nätverksträffar - halvdagar där du får fördjupad kunskap inom till exempel barntandvård, teamtandvård, frisktandvård, specialisttandvård, ergonomi och hälsa samtidigt som du kan nätverka med andra nya kollegor.
  • Introduktion i journalsystem och regelverk - en heldag där vi erbjuder såväl grund- som fördjupningsutbildningar som är riktade till just din yrkesroll.

Vill du också vara med och jobba för leenden? Här finns våra lediga jobb just nu.