Logotype för print
29 juni, 2018

Ny vice vd/strategichef och affärsutvecklingschef

Katarina Liljenberg, tidigare marknadschef på Sydsvenskan, har blivit utsedd till Folktandvården Skånes nya vice vd och strategichef. Damir Konakovic tillträder samtidigt rollen som affärsutvecklingschef.

Katarina Liljenberg, vice vd/strategichef och Damir Konakovic, affärsutvecklingschef.
- Med gedigen kompetens blir Katarina och Damir en stark tillgång för vår verksamhet. För att klara framtida utmaningar behöver vi utveckla nya sätt att både möta och behandla våra kunder. I rollerna som strategichef respektive affärsutvecklingschef kommer Katarina och Damir att spela en viktig roll för det fortsatta utvecklingsarbetet, säger Marika Qvist, vd för Folktandvården Skåne.

Katarina Liljenberg kommer bland annat att driva större strategiska projekt samt stödja verksamhetens utvecklingsarbete.

- Folktandvården Skåne gör en unik utvecklingsresa och går från att vara en traditionell, folklig aktör till att bli kunskapsdrivande och greppa ledarpinnen i utvecklingen av framtidens tandvård. Det ska bli väldigt roligt att få vara med och vidareutveckla bolaget, säger Katarina Liljenberg.

Damir Konakovic kommer att ansvara för affärsutveckling, innovation, och kommunikation samt att hitta nya vägar för kunskapsöverföring.

- Det är mycket intressant som händer i Folktandvården Skåne och att få vara med och driva arbetet vidare kommer att bli en spännande resa. I en värld som förändras i snabb takt är det viktigt att följa med i utvecklingen för att kunna möta upp framtidens krav och förväntningar. Med hjälp av digitalisering och innovation ska vi skapa förutsättningar för framtidens tandvård och nya former för möten med våra kunder, berättar Damir Konakovic.